Netværksmøde d. 10 + 17. januar 2019
Thisted sygehus kl. 12 – 14
kl.12 – 12.30 let frokost med velkomst ved Marian Bloch Larsen
12.30 – 13.15 Rundvisning og fortælling rundt i køkkenet.
13.15 – 14 Thisteds sygehus økologiske rejse til sølvmærket og de udfordringer og gevinster der er.
Netværksmøde 23 + 24 august
Torsdag kl. 13-16.00
13 – 13.10 velkomst ved Charlotte Kastrup
13.10 – 14.15 Mette Gotfredsen ift. madspild
14.15 – 14.25 Kaffe med brød
14.15 – 16.00 Mona Carøe fra Randers Sygehus omkring økologirejse + brugen af LEAN
Fredag kl. 9.00 – 12
9.00 velkomst ved Charlotte Kastrup
9.05 – 10.05 Mette Gotfredsen ift. madspild
10.05 – 10.15 Kaffe med brød
10.15 – 12 Oplæg om den økologiske rejse.
Workshops uge 20
Solgården, Solgårdsvej 14, 7700 Thisted, 16. maj kl. 8 – 11
Dragsbækcenteret, Simons Bakke 37, 7700 Thisted, 16. maj Kl. 13 – 16
Åbakken, Nørre Alle 21, 7760 Hurup , 17. maj kl. 13 – 16
Holstebro Rådhus, Kirkestræde 11, 7500 Holstebro, 18 maj. kl. 13 – 16
FoodExpo d. 19 Marts 2018
Bussen har afgang:
kl. 7.30 Thisted havn
kl. 7.45 Tanken i Koldby
kl. 8.00 Fragtcentralen Hurup
kl. 8.40 Nørre Bouldevard 21, UCH
kl. 9.20 Ankomst til Herning messecenter
Kl. 10 – 12.30. Rundvisning til FoodExpo i de forskellige haller inkl. frokost.
kl. 13 – 13.30 Overrækkelse af spisemærke i Økohallen
kl. 14-14.20 Mad vs. fødevarer. Sted: Den økologiske byhave.
Kl. 14.30 – 14.50 Klimaets tilstand nu og i fremtiden. Jesper Theilgaard. Sted: Klimaskoven
kl. 15.50 – 16.20 Øko-talk. Forsamlingshuset
kl. 16.30 Bus hjem med stop samme steder som ovenfor.
Udviklingsdag 7. eller 8. september
(den 7. september kl. 11.30-15.00)
(den 8. september kl. 08.30-12.00)
Udviklingsdag med spændende oplæg fra Peter fra Mejnerts Mølle samt netværksmøde for projektets deltagere. Peter Mejnert vil fortælle om korn og mel samt sin rejse ind i den økologiske verden. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål både om ham og hans produkter. En del af dagen vil være netværksdag, hvor deltagerne vil kunne udveksle erfaringer og stille spørgsmål til underviserne.
Program d. 7. september:
- Kl. 11.30 start med let anretning og mulighed for netværk (deltagerne bliver placeret ved bordene ift. hvilken uge, de skal på kursus)
- Kl. 12.15 – 14.30 start med oplæg fra Mejnerts mølle mel
- Kl. 14.30 afslutning og kaffe
Program d. 8. september:
- Kl. 8.30 start med let anretning og mulighed for netværk
- Kl.9.15 – 11.30 oplæg Mejnerts mølle mel
- Kl. 11.30 afslutning og frokost
Afholdes på Uddannelsescenter Holstebro – Døesvej 70 – 7500 Holstebro
Tilmelding til Lisa Kallesø Bach på lkb@ucholstebro.dk
Gårdbesøg 15. eller 22. august kl. 9.00-15.00
Bondegårdsbesøg hos nogle fantastiske dygtige producenter, som vil fortælle alt om deres økologiske virke og tankegang. De vil endvidere vise deres produkter og produktion frem. Der vil blive rig mulighed for at stille dem uddybende spørgsmål.
Program for dagen:
- Kl. 09.00 – 09.30 Rundstykker og kaffe (vi finder et sted på gården hos Trine – se adresse nedenfor)
- Kl. 09.30 – 11.00 Trynen i jorden Trine svineavler: Vestervigvej 174, 7755 Villerslev
- Kl. 11.30 – 13.30 Gyrup, økologisk landbrug (inkl. frokost fra Gaardmad i Thisted) Lisbeth og Nikolaj Nikolajsen: Gyrupvej 14, 7752 Snedsted
- Kl. 14.00 – 15.00 Vibens Fryd Carsten Sørensen: Vibberstoftvej 13, 7752 Snedsted
Tilmelding til Lisa Kallesø Bach på lkb@ucholstebro.dk
Infomøde 23. februar kl. 12.30-14.30
Infomøde for deltagende køkkener, Rådhuskantinen Holstebro.
Afholdes på UCH.
Tilmeld dig ved at sende en e-mail til Charlotte
chk@ucholstebro.dk
Infomøde 9. februar kl. 13-15
Infomøde for deltagende køkkener, Solgaarden Hundborg.
Tilmeld dig ved at sende en e-mail til Charlotte
chk@ucholstebro.dk
