Netværksmøde d. 10 + 17. januar 2019

Thisted sygehus kl. 12 – 14

kl.12 – 12.30 let frokost med velkomst ved Marian Bloch Larsen

12.30 – 13.15 Rundvisning og fortælling rundt i køkkenet.

13.15 – 14 Thisteds sygehus økologiske rejse til sølvmærket og de udfordringer og gevinster der er.

Netværksmøde 23 + 24 august

Torsdag kl. 13-16.00

13 – 13.10 velkomst ved Charlotte Kastrup

13.10 – 14.15 Mette Gotfredsen ift. madspild

14.15 – 14.25 Kaffe med brød

14.15 – 16.00 Mona Carøe fra Randers Sygehus omkring økologirejse + brugen af LEAN

Fredag kl. 9.00 – 12

9.00 velkomst ved Charlotte Kastrup

9.05 – 10.05 Mette Gotfredsen ift. madspild

10.05 – 10.15 Kaffe med brød

10.15 – 12 Oplæg om den økologiske rejse.

Workshops uge 20

Solgården, Solgårdsvej 14, 7700 Thisted, 16. maj kl. 8 – 11

Dragsbækcenteret, Simons Bakke 37, 7700 Thisted, 16. maj Kl. 13 – 16

Åbakken, Nørre Alle 21, 7760 Hurup , 17. maj kl. 13 – 16

Holstebro Rådhus, Kirkestræde 11, 7500 Holstebro, 18 maj. kl. 13 – 16

FoodExpo d. 19 Marts 2018

Bussen har afgang:

kl. 7.30 Thisted havn
kl. 7.45 Tanken i Koldby
kl. 8.00 Fragtcentralen Hurup
kl. 8.40 Nørre Bouldevard 21, UCH
kl. 9.20 Ankomst til Herning messecenter

Kl. 10 – 12.30. Rundvisning til FoodExpo i de forskellige haller inkl. frokost.

kl. 13 – 13.30 Overrækkelse af spisemærke i Økohallen

kl. 14-14.20 Mad vs. fødevarer. Sted: Den økologiske byhave.

Kl. 14.30 – 14.50 Klimaets tilstand nu og i fremtiden. Jesper Theilgaard. Sted: Klimaskoven

kl. 15.50 – 16.20 Øko-talk. Forsamlingshuset

kl. 16.30 Bus hjem med stop samme steder som ovenfor.

Udviklingsdag 7. eller 8. september

(den 7. september kl. 11.30-15.00) 

(den 8. september kl. 08.30-12.00)

Udviklingsdag med spændende oplæg fra Peter fra Mejnerts Mølle samt netværksmøde for projektets deltagere. Peter Mejnert vil fortælle om korn og mel samt sin rejse ind i den økologiske verden. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål både om ham og hans produkter. En del af dagen vil være netværksdag, hvor deltagerne vil kunne udveksle erfaringer og stille spørgsmål til underviserne.

Program d. 7. september:

  • Kl. 11.30 start med let anretning og mulighed for netværk (deltagerne bliver placeret ved bordene ift. hvilken uge, de skal på kursus)
  • Kl. 12.15 – 14.30 start med oplæg fra Mejnerts mølle mel
  • Kl. 14.30 afslutning og kaffe

Program d. 8. september:

  • Kl. 8.30 start med let anretning og mulighed for netværk
  • Kl.9.15 – 11.30 oplæg Mejnerts mølle mel
  • Kl. 11.30 afslutning og frokost

Afholdes på Uddannelsescenter Holstebro – Døesvej 70 – 7500 Holstebro

Tilmelding til  Lisa Kallesø Bach på lkb@ucholstebro.dk

Gårdbesøg 15. eller 22. august kl. 9.00-15.00

Bondegårdsbesøg hos nogle fantastiske dygtige producenter, som vil fortælle alt om deres økologiske virke og tankegang. De vil endvidere vise deres produkter og produktion frem. Der vil blive rig mulighed for at stille dem uddybende spørgsmål.

Program for dagen:

  • Kl. 09.00 – 09.30      Rundstykker og kaffe (vi finder et sted på gården hos Trine – se adresse nedenfor)
  • Kl. 09.30 – 11.00     Trynen i jorden                                                                Trine svineavler: Vestervigvej 174, 7755 Villerslev
  • Kl. 11.30 – 13.30   Gyrup, økologisk landbrug (inkl. frokost fra Gaardmad i Thisted)                                                                                                          Lisbeth og Nikolaj Nikolajsen: Gyrupvej 14, 7752 Snedsted
  • Kl. 14.00 – 15.00   Vibens Fryd                                                                  Carsten Sørensen: Vibberstoftvej 13, 7752 Snedsted

Tilmelding til  Lisa Kallesø Bach på lkb@ucholstebro.dk

Infomøde 23. februar kl. 12.30-14.30
Infomøde for deltagende køkkener, Rådhuskantinen Holstebro.
Afholdes på UCH.
Tilmeld dig ved at sende en e-mail til Charlotte
chk@ucholstebro.dk

Infomøde 9. februar kl. 13-15
Infomøde for deltagende køkkener, Solgaarden Hundborg.
Tilmeld dig ved at sende en e-mail til Charlotte
chk@ucholstebro.dk

© Copyright UCH 2017