Fremtidens økologiske køkken Et projekt som går ud på at få mere økologi ind i madproduktionen i køkkener Kursus indhold Udvid alle | Skjul alle Moduler Status 1 Kommunikation i teams 2 Grønne proteiner - Bønner og linser Materialer Opskrifter 3 Reducering af madspild Materialer til madspild Billeder 4 Årstidernes grønt til retter med næring og smag Billeder årstidernes frugt og grønt 5 IT-åben værksted 6 Anvendelse af 5S modellen 7 Kød som råvare i madproduktion 8 Lean support 9 Omlægning til økologisk madproduktion 10 Medarbejderen som deltager i forandringsprocesser - 2 dage Materialer Billeder Opgaver « ‹ › » page 1 / 2 23. januar 2017/af Carsten http://fremtidens-oekologiske-koekken.dk/wp-content/uploads/2017/01/logo-1-300x84.png 0 0 Carsten http://fremtidens-oekologiske-koekken.dk/wp-content/uploads/2017/01/logo-1-300x84.png Carsten2017-01-23 14:14:122018-01-30 13:15:13Fremtidens økologiske køkken